Міжнародний страховий брокер Aon оголосив про завершення покупки компанії NFP

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Aon повідомив про успішне завершення купівлі брокера з нерухомості та страхування від нещасного випадку NFP.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про досягнуте узгодження сторін з антимонопольним органом щодо укладання угоди. Сума операції склала $13,4 млрд, з яких $7 млрд Aon заплатить у вигляді грошових коштів та $6,4 млрд – акціями Aon.

«Завдяки високопродуктивним командам, а також передовому контенту та можливостям, чому сприяє наша операційна платформа Aon Business Services, ми створимо велику цінність для наших клієнтів, а також підвищимо довгострокову цінність для акціонерів для інвесторів», – прокоментував Грег Кейс, генеральний директор Aon.

Згідно зі звітом аналітичної компанії Insuramore, придбання NFP компанією Aon зміцнить її позиції на основних ринках та стратегічно розширить її вплив на вторинних ринках. Після завершення угоди частка Aon на світовому ринку зросте з 7,6 до 8,8%, що підніме компанію на друге місце в глобальному рейтингу, лідером якого є Marsh McLennan.

Коментарі