Міжнародний страховик Chubb оголосив нові зобов’язання у сфері сталого андеррайтингу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія Chubb оголосила про нові критерії андеррайтингу для проектів з видобутку нафти та газу, які вимагатимуть від клієнтів скорочення викидів метану, побічного продукту видобутку нафти та газу, які є одними з найсильніших парникових газів.

«Критерії андеррайтингу, пов’язані з метаном, прийняті Chubb, – перші у своєму роді в нашій галузі, – зосереджені на балансі між необхідністю переходу до низьковуглецевої економіки та потребою суспільства в енергетичній безпеці», – заявив Еван Г. Грінберг, голова та головний виконавчий директор Chubb.

За його словами, виконання цих критеріїв андеррайтингу спонукає виробників нафти та газу впроваджувати технології для скорочення викидів парникових газів у видобутку.

Крім цього компанія Chubb також оголосила, що не надаватиме страхове покриття нафтогазовим проектам в заповідних зонах, що охороняються державою, з Всесвітньої бази даних про території, що охороняються, які не допускають стійкого використання.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що новий підрозділ Chubb надаватиме спеціальне покриття для скорочення викидів СО2.

Коментарі