МТСБУ роз’яснило порядок отримання інформації про історію страхування та ДТП

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Моторне (транспортне) страхове бюро України уточнило порядок складання заяви на отримання інформації із Централізованої бази даних МТСБУ з історії страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та участі у ДТП.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення МТСБУ відомо, що база даних МТСБУ містить повну інформацію з історії страхування та ДТП з моменту створення ЦБД МТСБУ у 2010 році. Більш ранньої інформації про договори ОСАЦВ в інформаційній базі МТСБУ немає.

«У зв’язку з впровадженням деяких країн Європи змін в умовах перебування транспортних засобів з українською реєстрацією та необхідністю проходження їх реєстрації в країнах перебування українці зіткнулися з неможливістю подальшого використання української «Зеленої картки» та потребою скористатися страховими послугами іноземних страхових компаній. Для оформлення договору автострахування деякі іноземні страхові компанії просять підтвердити свою страхову історію, а також надати інформацію щодо участі у ДТП», – прокоментували у МТСБУ.

Коментарі