На США припадає 75% глобальних страхових збитків на ризик природних катастроф: Aon

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Застраховані збитки від конвективних штормів у США за третій квартал вперше перевищили позначку $50 млрд. Цей результат становить близько 60% від сукупного обсягу глобальних застрахованих втрат. Такі дані наводять автори аналітичного звіту міжнародного страхового брокера Aon.

У звіті йдеться, що за три квартали 2023 року глобальні застраховані збитки з ризику природних катастроф на 17% перевищують середньорічний показник. Загальні економічні втрати від природних катастроф становили $295 млрд.

На США припадає 75% глобальних страхових збитків, оскільки страхове покриття ризику природних катастроф у регіоні EMEA має серйозні прогалини.

«Лісові пожежі та сильні конвективні шторми знову стали дуже помітними, і дослідження Aon показує, що те й інше стає все дорожчим для страховиків, спільнот та урядів», – прокоментували в Aon.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що 2023 рік може стати одним із рекордних за показником застрахованих катастрофічних втрат на суму понад $100 млрд. При цьому сукупний економічний збиток від ураганів, штормів, землетрусів, торнадо, повеней та інших природних катастроф очікується на рівні $29.

Коментарі