Найбільший у США медичний страховик UnitedHealth оголосив про угоду на $22 млрд.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша у США компанія медичного страхування UnitedHealth Group продає частину бізнесу приватної інвестиційної компанії TPG Capital. Очікувана вартість операції становитиме $22 млрд, але завершеною вона стане лише після вирішення всіх юридичних формальностей, пов’язаних із придбанням Change Healthcare.

Як з’ясував інтернет-ресурс УкрСтрахування з повідомлення Reuters, раніше UnitedHealth Group і Change погодилися перенести дату закриття свого злиття на $8 млрд до 31 грудня 2022 року після того, як Міністерство юстиції США звернулося до суду з вимогою зупинити угоду.

Раніше цього місяця UnitedHealth та Change погодилися перенести дату закриття свого злиття на 8 мільярдів доларів ще на дев’ять місяців до 31 грудня після того, як Міністерство юстиції США (DoJ) подало до суду з вимогою зупинити угоду.

Згідно з Reuters, “UnitedHealth і Change пропонують конкуруюче програмне забезпечення для обробки медичних вимог і разом обслуговують 38 із 40 найбільших медичних страхових компаній у країні”.

Коментарі