Нові стандарти страхування вогневих ризиків для багатоквартирних будинків у Великій Британії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Лондонська асоціація андеррайтингу (IUA) та Департамент будівництва узгодили нові типові положення щодо страхування ризиків пожежної безпеки для висотних багатоквартирних будинків.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, коштом державного Фонду безпеки будівель вартістю 4,5 млрд фунтів стерлінгів буде проведено заміну облицювальних матеріалів, які використовувалися при будівництві житлових будівель.

«Це допоможе прискорити демонтаж небезпечного облицювання, підвищити культуру безпеки у будівельній галузі та підвищити впевненість страховиків у процесах управління ризиками, що застосовуються у будівельному секторі», – йдеться у прес-релізі IUA.

Приводом для такого масштабного проекту стала пожежа у житловому багатоповерховому будинку Grenfell Tower у Лондоні, що сталася у червні 2017 року. Внаслідок пожежі загинула 71 особа.

Раніше повідомлялося, що нестачу страхового захисту ризику відповідальності оцінювача пожежної безпеки у сфері будівництва Великобританії мають намір заповнити перестраховик SCOR, фінтех-компанія MGAM та Департамент житлового будівництва.

Коментарі