Новий протокол кліматичного альянсу NZAOA доповнився всіма видами приватних активів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанії, що входять до складу Альянсу власників чистих активів (NZAOA), розширили перелік активів, які оцінюються з погляду кліматичної нейтральності.

До оновленого протоколу NZAOA включено всі класи приватних активів, щоб чинити тиск на приватні ринки з метою скорочення портфельних викидів.

«Нинішня відсутність прозорості навколо приватних холдингів порушує проблеми конкуренції та ставить під загрозу транскордонні зусилля щодо обмеження глобального потепління критичним порогом у 1,5°C», – цитує слова голови NZAOA агентство Bloomberg.

«Я справді дуже стурбований. Ось чому ми так активно виступаємо за те, щоби були вимоги до звітності, а також нормативні вимоги», – сказав Гюнтер Таллінгер.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що членство в Альянсі власників чистих активів Net Zero підписали 94 компанії, включаючи глобальні страхові групи. Членам Альянсу рекомендується при встановленні цільових показників інвестицій «зосередитися на ринках, що розвиваються, які, як правило, найбільш вразливі до зміни клімату і мають менше ресурсів для переходу від залежності викопного палива».

Коментарі