Останній рятувальний круг: які страховики продовжують підтримувати вугільну галузь

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Неурядова організація Insure Our Future спільно з південнокорейською Solutions for Our Climate підготували звіт, присвячений страхуванню вугільних проектів у Південній Кореї.

Автори звіту на прикладі найбільшої в Південній Кореї електроенергетичної компанії Korea Electric Power Corporation (KEPCO) проаналізували, хто зі страхових компаній відмовився, а хто продовжує надавати страхові послуги для компанії, що працює на викопному паливі та є однією з найбільших генераторів СО2.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з матеріалів звіту відомо, що більшість страхових груп вважають за краще повністю припиняти участь у таких проектах, що змушує енергетичні компанії користуватися послугами «менш досвідчених страховиків».

«Великі міжнародні страховики вийшли з вугільних проектів та були замінені безсистемною коаліцією бажаючих, що складається з кількох глобальних кліматично відстаючих, невеликих спеціалізованих страхових компаній. У нашому звіті Starr, Liberty Mutual, Berkshire Hathaway, Allied World та Lloyd’s of London названо останнім рятувальним колом вугільної промисловості», – прокоментував представник Insure Our Future.

Коментарі