Партнерство між Німеччиною та США викликає скептицизм та стурбованість: Allianz

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Консалтингова компанія Edelman Data&Intelligence за фінансової підтримки страхової групи Allianz провела репрезентативне опитування мешканців Німеччини та США про партнерські відносини між країнами.

Звіт «Стан довіри та американо-німецьке партнерство» було опубліковано у рамках Німецько-американської конференції 2024 року, яка проходила 15 та 16 квітня у Вашингтоні.

Як з’ясував інтернет-ресурс УкрСтрахування, протягом двох років довіра до партнерства між країнами більше знизилася у респондентів з Німеччини. Скептично налаштованих людей стало на 12 в. більше до 31%, а тих, хто стурбований, побільшало на 17 в.п. до 33%.

«Оптимізм, що спостерігався у 2022 році, згас серед усіх поколінь респондентів, і тепер дедалі менше людей вірять, що найкращі дні партнерства ще попереду». – йдеться у звіті.

Відповідно до звіту, вжиття рішучих заходів щодо припинення війни в Україні та просування вільної торгівлі та справедливого регулювання є спільними пріоритетами, які сприятимуть подальшому зміцненню довіри в обох країнах. Американці хотіли б бачити економічне зростання та створення робочих місць в обох країнах найвищим пріоритетом партнерства, тоді як німці віддають пріоритет вирішенню проблеми зміни клімату.

Коментарі