Перестраховик Hannover Re оголосив амбітні плани на наступний рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія з Німеччини Hannover Re провела День інвестора, на якому оголосила фінансові плани на 2024 рік та наступні три роки.

З прес-релізу Hannover Re інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що метою Групи за показником прибутку на майбутній рік є приріст на 24% до 2,1 млрд євро.

Очікується, що прибуток від перестрахування зросте більш ніж на 5% на рівні Групи, при цьому зростання перестрахування в секторі P&C випереджає зростання перестрахування сектору життя і здоров’я. Рентабельність інвестицій має становити не менше 2,8%.

«Завдяки підвищенню базової прибутковості нашого перестрахувального бізнесу, Hannover Re має чудові можливості для продовження успішного курсу та досягнення подальших сильних результатів у наступному фінансовому році», – прокоментував генеральний директор Hannover Re Жан-Жак Аншоз.

Нагадаємо, у Hannover Re підтвердили річну мету з прибутку на рівні 1,7 млрд євро. Hannover Re за перші три квартали 2023 року змогла наростити чистий прибуток на 25% до 1,4 млрд євро.

Коментарі