Перестраховик PartnerRe відновлює прибутковість за підсумками півріччя

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія PartnerRe завершила перше півріччя з чистим прибутком $783 млн та зростанням на 10% преміального доходу.

Згідно з прес-релізом PartnerRe, приріст преміального доходу в секторі майнового та страхування від нещасного випадку (P&C) становив 6%, у секторі страхування життя та здоров’я приріст становив 21%.

За підсумками аналогічного періоду минулого року PertnerRe отримала збитковий результат у розмірі $1,15 млрд.

«Наш операційний прибуток у розмірі $636 млн за перше півріччя 2023 року продовжив тенденцію зростання, збільшившись на 24% порівняно з першим півріччям 2022 року. Фундаментальні показники за операційними сегментами сильні. Внесок бізнесу Life and Health продовжує залишатися позитивним джерелом доходів для групи зі збільшенням обсягу премій», – прокоментував президент і головний виконавчий директор PartnerRe Жак Бонно.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що минулий рік для перестрахувальної компанії PartnerRe завершився операційним прибутком $809 млн проти $545 млн у 2021 році. Натомість показник чистого прибутку перестраховика значно погіршився до негативних результатів.

Коментарі