Перестрахувальна компанія PartnerRe повідомила про збиток $1,1 млрд за підсумками минулого року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Минулий рік для перестрахувальної компанії PartnerRe завершився операційним прибутком $809 млн. проти $545 млн. у 2021 році. Натомість показник чистого прибутку перестраховика значно погіршився до негативних результатів.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз PartnerRe, компанія завершила 2022 рік із чистими збитками у розмірі $1,1 млрд порівняно з прибутком $679 млн у 2021 році.

Коментуючи результати минулого року, президент і головний виконавчий директор Жак Бонно високо оцінив результати за четвертий квартал, додавши, що компанія «зберегла позитивну динаміку, а рентабельність власного капіталу».

«На додаток до хороших результатів андеррайтингу, протягом 2022 року ми збільшили чистий інвестиційний прибуток майже на 6%, оскільки ми продовжували реінвестувати наявні кошти за ставками, які є значно вищими, ніж наша існуюча балансова прибутковість», – додав він.

Нагадаємо, за підсумками третього кварталу компанія повідомила про чисті збитки, які припадають на власника звичайних акцій, у розмірі $387 млн проти прибутку $70 млн в аналогічному періоді минулого року.

Коментарі