У третьому кварталі перестраховик PartnerRe знову повідомив про збитковий результат

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія PartnerRe за підсумками третього кварталу повідомила про чисті збитки, які припадають на власника звичайних акцій, у розмірі $387 млн. проти прибутку $70 млн. в аналогічному періоді минулого року.

Період збиткових результатів Partner Re продовжується вже кілька місяців. Так, за підсумками першого півріччя PartnerRe відзвітував про збиток $1,15 млрд. проти прибутку $248 млн. в аналогічному періоді минулого року.

Одним із негативних факторів для перестраховика став атлантичний ураган Ян, збитки від якого погіршили фінансові показники PartnerRe.

“Наша капітальна база залишається сильною, що підкріплюється масштабом і силою капіталу групи Covéa, і ми готові ще більше збільшити цінність, яку ми надаємо нашим клієнтам, партнерам зі збуту”, – прокоментував президент і головний виконавчий директор PartnerRe Жак Бонно.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що угоду між французькою компанією взаємного страхування Covéa та Exor щодо купівлі перестраховика PartnerRe за 7,9 млрд євро було завершено.

Коментарі