Перестрахувальна компанія VIG Re наростила прибуток, незважаючи на збитки через природні катастрофи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія VIG Re, дочірня для страхової групи Vienna Insurance Group, підбила підсумки за 2023 рік, у якому преміальний дохід збільшився на 13,7% до 900,7 млн. євро.
Чистий результат у сфері страхування становив 41,5 млн євро, а сукупний коефіцієнт покращився до 90,8%, незважаючи на високі витрати на ризик природних катастроф.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту VIG Re відомо, що чистий інвестиційний результат становив 10,9 млн євро. Перестрахувальна компанія також наростила чистий та операційний прибуток до 24,4 млн євро та 31,6 млн євро відповідно.

«У 2023 році ми знову зіткнулися з важким тягарем природних катастроф/…/Наша розумна політика андеррайтингу, подальша диверсифікація нашого портфеля і, нарешті, що не менш важливо, наш успіх у залученні найкращих талантів галузі дозволили нам упоратися з цими проблемами», – прокоментував Йоханнес Мартін Хартманн, генеральний директор та голова правління VIG Re.

Раніше Vienna Insurance Group опублікувала попередні підсумки за 2023 рік, повідомивши про зростання операційного прибутку на 32% до 773 млн. євро

Коментарі