Після об’єднання з Lemonade 20% співробітників автостраховика Metromile втратили роботу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Купівля стартапу у сфері автострахування Metromile іншим стартапом із США Lemonade завершилася звільненням кожного п’ятого співробітника Metromile.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що після оголошення про завершення угоди з придбання Metromile за $155 млн, яка має понад $110 млн преміального доходу та ліцензований бізнес у сфері автострахування з використанням інтелектуальних даних, керівництво Lemonade оголосило про звільнення 60 співробітників Metromile.

Згідно з інформацією TechCrunch, компанія «могла запропонувати роботу в Lemonade приблизно 80% команди Metromile», але оскільки угода була «синергетичною», вона може «працювати з меншою кількістю людей».

За неофіційними даними, які повідомляє TechCrunch, серед звільнених – фінансовий директор Metromile, старший віце-президент та «більшість продуктових, інженерних та дизайнерських команд».

Генеральний директор Metromile Ден Престон отримав посаду старшого віце-президента зі стратегічних ініціатив у Lemonade. За його словами, “важко уявити кращий будинок для Metromile, ніж Lemonade”.

Коментарі