Після січневого землетрусу японські страховики вже виплатили 74,4 млрд єн відшкодування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Японська страхова галузь представила оновлені дані щодо кількості врегульованих претензій у зв’язку із січневим землетрусом на півострові Ното.

Згідно зі звітом Асоціації загального страхування Японії (GIAJ), станом на 31 березня 2024 року загальна сума страхового відшкодування перевищила 74,4 млрд єн ($480,5 млн) по 81,5 тисячі заявок. Загалом страховики отримали понад 128,2 тисячі заявок, з яких 115,2 тисячі вважаються підтвердженими.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що станом на 8 березня японські страховики отримали 115,2 тисяч претензій у зв’язку зі шкодою майну, в тому числі, домоволодінням. Згідно зі звітом Асоціації загального страхування Японії (GIAJ), вже виплачено понад 61,03 млрд єн ($414 млн) за більш ніж 67 тисяч претензій.

Згідно з заявою GIAJ, щоб стали відомі остаточні збитки галузі страхування та перестрахування, знадобиться деякий час, але очевидно, що землетрус на півострові Ното 1 січня стане одним із найдорожчих в історії Японії з точки зору застрахованих збитків.

Коментарі