Після США брокерська компанія Gallagher уклала угоду на ринку Австралії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Спеціалізована брокерська компанія з Австралії Prasidium Credit Insurance перейшла у власність міжнародного страхового брокера Gallagher.

Штаб-квартира компанії знаходиться у Сіднеї. Умови та вартість угоди не розголошуються.

За словами голови та головного виконавчого директора Gallagher, «Prasidium має успішний досвід зростання та розширить наші можливості торговельного кредитування в Австралії. Я дуже радий вітати команду Prasidium у нашій зростаючій глобальній компанії».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про купівлю брокером Gallagher компанії Fontenelle&Goodreau зі штату Луїзіана (США), спеціаліста у секторі страхування житлової нерухомості. З початку року страховий брокер Gallagher уклав ще три угоди у США: дві у Флориді та одну у штаті Айова.

За четвертий квартал 2023 року компанія Gallagher провела 14 угод у секторі злиття та поглинання на загальну суму $410 млн. Виручка в четвертому кварталі збільшилася на 19,9% до $2,39 млрд, але цей результат не покрив витрати. У звітному кварталі компанія зафіксувала збиток у розмірі $39,6 млн. проти прибутку $135,5 млн. роком раніше.

Коментарі