Південнокорейська Samsung Fire&Marine виходить із традиційного банківського страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Південнокорейська страхова компанія Samsung Fire&Marine Insurance (SFM) розбудовує свою стратегію, відмовляючись від бізнесу у сфері банківського страхування. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з публікації The Korea Times.

Посилаючись на обізнані джерела, видання повідомило, що з 1 квітня страховик припинив продаж нових пропозицій довгострокового страхування через банківські відділення. За чинними договорами страховик продовжить виконувати свої зобов’язання.

Згідно з The Korea Times, у секторі банківського страхування Південної Кореї відбувається трансформація на фоні запровадження Міжнародного стандарту фінансової звітності (МСФЗ17), який націлений на підвищення рентабельності послуг шляхом заохочення до продажу захисного страхування.

«Як наслідок, традиційна модель банківського страхування, яка значною мірою залежала від накопичувальних продуктів та пов’язаних із ними банківських комісій, стає менш привабливою», – йдеться у статті.

Нагадаємо, цифрові страховики Південної Кореї поступаються у ринковій конкуренції компаніям, які у роботі з клієнтами використовують особисте спілкування.

Коментарі