Південнокорейська страхова компанія KB Insurance залучила $222 млн для екологічних проектів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Південнокорейська страхова компанія KB Insurance, що входить до складу KB Financial, провела емісію та розміщення 10-річних облігацій ESG у сумі $222 млн.

Облігації орієнтовані на дотримання принципів екологічного, соціального та корпоративного управління, залучені кошти будуть використані у проектах, пов’язаних із відновлюваними джерелами енергії, екологічно чистого будівництва та біорізноманіття.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що КB Insurance співпрацює з владою Сеула з 2020 року в проектах соціальних облігацій (SIB) для вирішення проблеми безробіття серед молоді. Подібні випуски облігацій допомагають страховикам не лише зміцнити свій капітал, а й імідж компанії як соціально-відповідальної.

Нагадаємо, два роки тому 100% акцій дочірньої компанії зі страхування життя Prudential були продані південнокорейській KB Financial Group за 2,3 трлн ($1,9 млрд). Угода значно зміцнила ринкову позицію KB Financial, тим самим посиливши конкуренцію із провідною банківською групою Shinhan Financial Group.

Коментарі