Погода у першому півріччі стала однією з найспекотніших за понад 140 років: Aon

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Спекотна та посушлива погода, що змінюється періодами сильних злив та повеней, лісові пожежі – далеко неповний перелік природних явищ, пов’язаних зі зміною клімату, що відбуваються по всьому світу.

У новому звіті міжнародного страхового брокера Aon говориться, що збитки від аномальної спеки для здоров’я людини та енергетичного ринку лише збільшуватимуться, оскільки середні глобальні температури продовжують зростати.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Aon також відомо, що перше півріччя 2022 року за показниками глобальних температур стало шостим з початку проведення досліджень у 1880 році. Так, за даними Національного управління океанічних та атмосферних досліджень (NOAA), попередні глобальні температури океану та суші у звітному періоді були на 0,85 ° C вище середнього показника 20-го століття.

«Очікується, що такі погодні аномалії почастішають, що призведе до більш високих економічних втрат і, у свою чергу, до збільшення попиту на страхування та перестрахувальний захист», — йдеться у звіті Aon.

Коментарі