Понад 100 млн євро збитків зазнала перестрахувальна група Munich Re через війну в Україні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збитки німецької страхової та перестрахувальної компанії з Німеччини Munich Re у зв’язку з війною росії в Україні вже досягли 100 млн євро у вигляді претензій та знецінення російських та українських облігацій.

Разом з тим, Munich Re досягла прибутку 608 млн євро в першому кварталі і має намір виконати цільовий прогноз щодо річного прибутку в розмірі 3,3 млрд євро, як це було заявлено раніше.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Munich Re. Повідомляється, що операційний результат склав 780 млн. євро проти 798 млн. євро в першому кварталі 2021 року, а сукупний річний преміальний дохід очікується на рівні 64 млрд. євро.

Коментуючи результати за перший квартал, фінансовий директор Крістоф Юрецька висловив підтримку народу України та впевненість у тому, що Група досягне поставленої мети. «Munich Re допомагає надавати гуманітарну допомогу народу України та повністю підтримує санкції проти росії. Фінансові наслідки війни та санкцій серйозно вплинули на наш результат у першому кварталі/…/Незважаючи на невизначеність складного зовнішнього середовища, Munich Re зберігає свій річний прогноз у розмірі 3,3 млрд євро», — сказав він.

Коментарі