Понад 245 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Ця дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» кросовер BMW X3, сталася на території Словаччини, куди клієнт компанії відправився у відрядження на власному авто.

Рухаючись в транспортному потоці вулицею одного зі словацьких міст, водій автомобіля, поспішаючи у справах, вирішив піти на обгін автівки, що їхала перед ним. Але не врахував дорожню обстановку, тож маневр не вдався: саме в цей момент інший учасник руху на автомобілі VW відповідно до ПДР в дозволеному місці здійснював поворот. Отже, зіткнення було неминуче: кросовер на швидкості врізався в VW. Внаслідок удару пошкоджень зазнали обидві автівки. Але, якщо пошкодження VW виявилися загалом незначними та обмежилися подряпаним заднім лівим крилом та одним розбитим заднім ліхтарем, то у BMW їх перелік був куди більшим та суттєвішим. Так, в результаті  аварії було пошкоджено капот автомобіля, передній бампер, решітку радіатора, переднє праве крило та двері, розбито обидві передні протитуманні та блок-фари.

Втім, самостійно вирішувати питання із ремонтом свого авто, як і оплачувати його, клієнтові СГ «ТАС» не довелося – завдяки наявності договору страхування «ЄвроКАСКО 5 зірок».

СГ «ТАС» визнала страховий випадок та в передбачений договором строк врегулювала його шляхом виплати відповідного страхового відшкодування. Сума виплати склала 245706 грн. За рішення страхувальника відшкодування одразу було перераховано безпосередньо на СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт авто.

Залишається додати, що кросовер було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять різних за наповненням програм – за кількістю «зірок». Так, за програмою «1 зірка» СГ «ТАС» забезпечує страховий захист фінансових інтересів автовласника на випадок великих збитків – в разі викрадення чи знищення транспортного засобу. За програмою «2 зірки» до того ж покриваються збитки, заподіяні в результаті пошкодження авто в ДТП, через пожежу, стихійне лихо, протиправні дії третіх осіб. Програмою «3 зірки», окрім іншого, передбачено здійснення виплати без надання довідки поліції. За програмою «4 зірки» СГ «ТАС» також здійснить виплату в разі пошкодження авто внаслідок інших подій, аніж перелічені вище. І максимальний страховий захист, що включає в себе розширене страхове покриття за принципом повного КАСКО, а також великий перелік корисних та цікавих для автовласника опцій, забезпечує програма «5 зірок».

Зауважимо, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО» становить від 0,99%.

Таким чином, в рамках одного договору страхування кожен автовласник в залежності від власних потреб в ріні страхового захисту, водійського стажу та фінансових можливостей може обрати оптимальну для себе програму страхування транспортного засобу за прийнятною ціною.

Коментарі