Потенційні витрати через авіаційні ризики збільшили збиток Conduit Re вп’ятеро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
П’ятикратне збільшення збитку зафіксувала перестрахувальна компанія Conduit Re за підсумками першого півріччя, оскільки збитки щодо ризику авіаційного страхування через війну в Україні становили $24,5 млн. У цю суму включено всі потенційні витрати, пов’язані із втратою/утриманням приватних літаків у російських аеропортах.
Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту перестраховика відомо, що сукупні збитки за перше півріччя склали $61,4 млн. проти $12,4 млн. в аналогічному періоді минулого року.

«Існує значна невизначеність в оцінці втрат, пов’язаних з українським конфліктом, не в останню чергу тому, що це подія, що триває», – прокоментували в Conduit Re. У компанії наголосили на наявності ризику тероризму та/або військових дій у стандартних полісах для покриття авіаційних ризиків.

Нагадаємо, Conduit Re зареєстровано на Бермудських островах у грудні 2020 року. Компанія отримала самостійний розвиток після того, як холдингова компанія Conduit Holdings завершила первинне публічне розміщення акцій на Лондонській фондовій біржі, внаслідок чого було залучено 1,1 мільярда доларів.

Коментарі