Претензії, на які очікує Zurich Insurance від війни в Україні, будуть незначними

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Валовий преміальний прибуток швейцарської страхової компанії Zurich Insurance у першому кварталі зріс на 12% до $11,9 млрд, інші показники також продемонстрували позитивну динаміку. В цілому, Zurich Insurance досить добре впоралася з поточними ринковими викликами і готова не тільки досягти, але й перевиконати поставлені цілі на прибуток на весь рік.

Згідно з прес-релізом Zurich Insurance, компанія започаткувала спеціальний фонд для допомоги біженцям з України Zurich Foundation, який робить кроки для збору коштів та інших ініціатив по всій Європі.

Оцінюючи ефект від війни в Україні на операційні результати Zurich, фінансовий директор Джордж Квінн сказав: «Війна в Україні та викликана нею гуманітарна криза майже не піддаються розумінню/…/ Хоча очікується, що наслідки війни призведуть до значних збитків для страхової галузі, ми не очікуємо , що страхові претензії будуть значними для Групи».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що між Zurich Insurance та Viridium Group ведуться консультації щодо продажу портфеля страхування життя Zurich у Німеччині.

Коментарі