Прибуток Hannover Re нижчий за очікуваний внаслідок втрат в андеррайтингу та резервів через війну в Україні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ведучий перестраховик з Німеччини Hannover Re прозвітував про результати за перше півріччя, повідомивши про прибуток 650 млн. євро проти 671 млн. євро в аналогічному періоді минулого року. Скорочення прибутку становило 3%, проте преміальний дохід компанії зріс майже на 20% до 17,3 млрд євро.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Hannover Re, збитки від андеррайтингу у майновому та від нещасного випадку були вищими за очікувані показники. Крім цього, компанія змушена була зарезервувати 316 млн. євро на можливі втрати від війни в Україні. Цей обсяг не включає перестрахування авіаційних ризиків для компаній, які постраждали через утримання у російських аеропортах лізингових літаків.

«Ми показали задовільний результат/…/ незважаючи на резерви на наслідки війни, розв’язаної проти України порушуючи міжнародне право, незважаючи на великі збитки та незважаючи на подальші виплати, пов’язані з пандемією», – прокоментував результат першого півріччя Жан-Жак Хеншоз, головний виконавчий директор Hannover Re.

Коментарі