Прибуток італійської Generali знизився внаслідок знецінення активів у росії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сумарні фінансові збитки від знецінення активів італійської страхової групи Generali в росії за підсумками першого кварталу склали 136 млн євро. З урахуванням цього збитку чистий квартальний прибуток Generali склав 727 млн ​​євро проти 802 млн євро минулого року. Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу італійської страхової Групи.

У звітному періоді Generali наростила на 6,1% валові страхові премії до 22,3 млрд євро, операційний результат зріс на 1,1% до 16 млрд євро. Generali у звітному кварталі зберегла на високому рівні показник платоспроможності – 237% проти 227% за аналогічний період 2021 року.

Коментуючи роботу Групи в першому кварталі, фінансовий директор Generali відзначив здатність генерувати вартість, «зберігаючи при цьому міцну та лідируючу позицію щодо капіталу в галузі».

«Група продовжить виявляти солідарність і залишатися поряд з людьми, які постраждали від конфлікту в Україні, допомагаючи їм завдяки екстреному пожертвуванню у розмірі 3 млн євро та глобальній кампанії зі збору коштів через Фонд Human Safety Net Foundation», — сказав фінансовий директор Кріштіану Бореан.

Коментарі