Проблеми недостатнього страхування вирішують британські брокери спільно з Allianz

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська асоціація страхових брокерів (BIBA) і глобальна страхова група Allianz надають страховим брокерам допомогу у подоланні недостатнього страхування, яке, на думку аналітиків, є більш ніж у 40% вимог.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз BIBA, асоціація британських брокерів вітає підтримку з боку Allianz у створенні та просуванні оновлених посібників для членів BIBA та їх клієнтів. У цих документах вказуються на недостатність чи надмірність тих чи інших пунктів страхового поліса, що допомагає страховим брокерам найбільш раціонально визначити вразливості та повідомити про це клієнта.

“Внесок Allianz у цю життєво важливу тему допоможе нам підвищити обізнаність, а інформація в посібнику допоможе зменшити проблему”, – прокоментував Грем Трудгілл, виконавчий директор BIBA.

“Ми хочемо, щоб клієнти забезпечували саме той рівень покриття, якого вони потребують, і саме наші партнери-брокери надають їм це важливе керівництво, відсутність якого виявляється занадто пізно”, – прокоментував представник Allianz.

Коментарі