Продажі Manulife у другому кварталі перевищили допандемічний рівень

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова інвестиційна компанія з Канади Manulife Financial за підсумками другого кварталу досягла рекордних обсягів преміального доходу в районах Гонконгу та Макао. Згідно з прес-релізом Manulife, цей показник збільшився вдвічі, порівняно з аналогічним періодом минулого року, до $269 млн.

Азіатський підрозділ страхової компанії Manulife робить значний внесок у загальні результати, особливо завдяки зростанню попиту клієнтів з материкового Китаю.

«Протягом кварталу зріс потік відвідувачів з материкового Китаю, який призвів до збільшення продажів каналами збуту, зокрема через брокерські та банківські страхові компанії, що призвело до рекордного відсотка продажів для Manulife у Гонконгу та загального обсягу продажів у Макао», – йдеться у прес-релізі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що компанія наростила на третину обсяг нового бізнесу до $140 млн. Це сталося внаслідок ефективних змін в асортименті страхових продуктів.

«Наші продажі у другому кварталі 2023 року перевищили рекорди до пандемії, встановлені у 2019 році. Ми очікуємо, що ці продажі принесуть прибуток», – сказав патрік Грем, генеральний директор Manulife у Гонконгу та Макао.

Коментарі