Прогноз для сектора страхування життя Японії стабільний: FItch Ratings

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Незважаючи на деяке погіршення ринкових умов через збитки, пов’язані з пандемією Covid-19, прибутковість японських страховиків життя цього фінансового року буде досить стабільною. Про це йдеться у новому звіті міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings, присвяченому сектору страхування життя у Японії.

Сукупний прибуток страховиків життя Японії зріс на 11%, сприятливим чинником зростання прибутку стало збільшення 48% інвестиційного доходу.

На середньострокову перспективу прогноз для сектора страхування життя Японії рейтингове агентство зберегло на рівні “стабільний”.

“Fitch, як і раніше, зберігає стабільний прогноз щодо японського сектора страхування життя, виходячи з очікування, що ключові показники кредитоспроможності залишаться стійкими, а рейтингові очікування залишаться стабільними протягом наступних 12-24 місяців”, – йдеться у звіті.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що з 10 червня в’їзд до Японії дозволено іноземним туристам з пакетним туром та гідом, який стежитиме за дотриманням правил носіння маски як у приміщенні, так і на відкритому просторі.

Коментарі