Провідний страховик США Travelers повідомив про зниження на 29% квартального прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з провідних страхових компаній США Travelers Companies зіштовхнулася зі зростанням претензій, унаслідок чого прибуток страховика за другий квартал знизився на 29%. Згідно з прес-релізом Travelers Companies, у звітному періоді зросли претензії щодо ризику природних катастроф, а також знизився інвестиційний дохід компанії.

Інтернет ресурсу УкрСтрхування відомо, що операційний дохід компанії склав $625 млн. проти $879 млн. в аналогічному періоді минулого року. Водночас на 11% зріс преміальний дохід до $9,02 млрд.

У складі претензій ризик природних катастроф склав $746 млн. проти $475 млн. роком раніше. У компанії наголошують на негативному впливі ринкової невизначеності на інвестиційний дохід, а також криза, пов’язана з військовою агресією росії проти України.

Нагадаємо, після заяви, зробленої Управлінням з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США щодо боргових зобов’язань російських банків та компаній, банківські гіганти JPMorgan та Goldman Sachs заявили про припинення таких транзакцій.

Коментарі