Рейтинги для Fairfax Financial покращилися внаслідок зміни критеріїв S&P Global Ratings

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство S&P Global Ratings переглянуло рейтинги для канадської фінансової холдингової компанії Fairfax Financial та її дочірніх перестрахувальних компаній. Згідно з S&P Global Ratings,
агентство підвищило довгостроковий кредитний рейтинг емітента Fairfax Financial із BBB до BBB+.

Довгострокові рейтинги кредитоспроможності та фінансової стійкості емітентів основних дочірніх компаній Fairfax, які займаються перестрахуванням, були підвищені з А до А+.

У звіті S&P Global Ratings йдеться, що зміни рейтингу є результатом впровадження S&P переглянутих критеріїв аналізу капіталу страховиків, що базується на ризику, що призвело до вищого рівня капіталізації Fairfax.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що AM Best переглянуло рейтинговий прогноз, підвищивши його до рівня «позитивний» для холдингової компанії з Канади Fairfax Financial та її дочірніх підрозділів.

«Fairfax вклала значні кошти у високорейтингові інструменти з фіксованим доходом, оскільки відсоткові ставки зросли у 2022 році. Це призвело до того, що до кінця 2023 року темпи зростання дивідендів та відсоткових доходів більш ніж потроїлися. Це покращило інвестиційний грошовий потік», – йдеться у звіті AM Best.

Коментарі