Репутації Credit Suisse завдається нового удару після підозри у відмиванні $60 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з найбільших швейцарських банківських груп Credit Suisse підозрюється в легалізації $60 млн, отриманих незаконним шляхом. Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

Головний прокурор Женеви з фінансових злочинів Ів Бертосса виявив серію з 8 транзакцій, яких банк не зміг запобігти в період з 2008 по 2014 рік.

Це звинувачення продовжує низку ранніх скандалів у Credit Suisse, які серйозно підірвали ринкову репутацію швейцарського кредитора. «Акції торгуються на майже рекордно низькому рівні, і Управління фінансового нагляду Великобританії включило Credit Suisse до свого списку спостереження через проблеми, що продовжуються», — повідомляє Bloomberg.

Нагадаємо, у березні 2022 року низка акціонерів Credit Suisse виступила із запереченням з приводу звільнення топ-керівників фінансової групи від відповідальності за збитки у справі банкрутства Greensill. “Як ми можемо випустити їх з гачка, коли ми не знаємо всіх деталей того, що сталося?” – цитує Financial Times одного із акціонерів Credit Suisse.

Коментарі