Річний операційний прибуток британської страхової компанії Aviva збільшився на 9%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова компанія Aviva за підсумками 2023 року заявила про збільшення операційного прибутку на 9% до 1,47 млрд. фунтів стерлінгів. Генеральний директор Aviva Аманда Блан заявила, що позиції компанії сильні, перспективи «ніколи не були кращими», а фінансові показники забезпечують стійкість та платоспроможність.

«У нас є провідні підприємства на ринках, що розвиваються, фантастичний бренд, і ми вкладаємо значні кошти в покращення обслуговування наших 19 мільйонів клієнтів. Є все необхідне для того, щоб Aviva продовжувала забезпечувати визначні результати для наших клієнтів та акціонерів. Я впевнена, що ми зробимо це», – сказала Аманда Блан.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Aviva оголосила про нову програму зворотного викупу акцій на суму 300 млн фунтів стерлінгів.

Раніше Aviva оголосила про покупку всього пакету страхової холдингової компанії Probitas Holdings за 242 млн. фунтів стерлінгів. Умовами угоди передбачено придбання Aviva всіх дочірніх підрозділів Probitas та однойменного синдикату на страховому ринку Lloyd’s. Згідно з заявою Aviva, ця угода суттєво розширює ринкові можливості страхової групи у секторі корпоративного та спеціального страхування.

Коментарі