Ризики французької AXA у зв’язку з крахом Credit Suisse оцінюються в 600 млн євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Французька страхова група AXA не має жодного відношення до боргових облігацій швейцарського банку Credit Suisse AT1 або акціонерного капіталу Credit Suisse.

Таку заяву зробили в AXA Group у зв’язку з новиною про кризу в найбільшому швейцарському банку та його поглинання банківською групою UBS Group.

«AXA не має відношення до Credit Suisse AT1 або акціонерного капіталу Credit Suisse. Група має обмежену дію на Credit Suisse у розмірі близько 0,6 мільярда євро, включаючи забезпечені та старші облігації», – йдеться у заяві AXA,

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що внаслідок складних переговорів швейцарська фінансова група UBS Group погодилася купити один із найстаріших швейцарських банківських груп Credit Suisse. Угода вартістю $3,25 млрд буде завершена до кінця 2023 року.

Угода підтримується урядом Швейцарії. Після злиття зобов’язання Credit Suisse буде передано UBS Group, Керівництво Credit Suisse звернулося до своїх співробітників та партнерів з детальними роз’ясненнями подальших своїх дій.

Нагадаємо, негативний ефект від краху банку SVB на європейських страховиків є незначним.

Коментарі