Сектор non-life страхування Сінгапуру збільшився на 10,1% за підсумками 2023 року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками 2023 року сукупний обсяг преміального доходу сектора non-life страхування Сінгапуру збільшився на 10,1% до 10,2 млрд. сінгапурських доларів ($7,6 млрд.). Цей обсяг включає доходи як внутрішнього, і офшорного страхування.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту, опублікованого Асоціацією загального страхування Сінгапуру (GIA).

У 2023 році в цьому секторі отримано прибуток від андеррайтингу в розмірі 608,1 млн сінгапурських доларів. Драйвером зростання доходності страхового сектора Сінгапуру є автострахування. На сектор припадає 21% ринкової частки. На другому місці – страхування здоров’я (19,2%), третьому – майнові ризики (14,9%).

«Зростання сектора цього року відображає його стійкість і підкреслює нашу незмінну відданість захисту інтересів споживачів та бізнесу. Незважаючи на позитивні результати, ми, як і раніше, гостро усвідомлюємо економічні труднощі та загрозу, що зберігається від шахрайської діяльності», – прокоментував президент GIA Ронак Шах.

Нагадаємо, у Сінгапурі за шахрайством із претензіями в автострахування стоять «складні злочинні мережі, які провокують зіткнення та заманюють людей у своє павутиння обману».

Коментарі