Шляхом реструктуризації бізнесу AXIS Capital намагається уникнути збитків від природних катастроф

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий та перестрахувальний холдинг AXIS Capital провів низку змін у структурі бізнесу з метою знизити залежність від збитків від подій природного катастрофічного характеру.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з прес-релізу AXIS Capital, перестрахувальний підрозділ AXIS Re тепер здійснюватиме андеррайтинг спеціалізованих ліній: здоров’я, нещасні випадки та кредитування. Крім цього AXIS оголосив про вихід з бізнесу з перестрахування майна, «щоб ще більше знизити загальну схильність до ризиків катастроф».

“Ми спрощуємо нашу організаційну структуру і об’єднуємо наші ресурси для просування лідерства у спеціалізованому андеррайтингу”, – сказав Альберт Бенчімол, президент та головний виконавчий директор AXIS Capital. За його словами, ці кроки допоможуть досягти стабільної прибутковості, знизить волатильність доходів та покращать якість обслуговування клієнтів.

Нагадаємо, після серйозних збитків у зв’язку з подіями природного характеру минулого року у холдингу скоротили свою присутність у цьому сегменті, про що свідчить зниження преміального доходу зі страхування ризиків катастроф на 45%.

Коментарі