Штаб-квартиру Лондонського Lloyd’s може змінити готель чи майданчик для публічних заходів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Команда лондонських архітекторів з Rogers Stirk Harbour + Partners (RSHP) за дорученням китайської страхової групи Ping An вивчають можливості для використання будівлі, де знаходиться штаб-квартира страхового ринку Lloyd’s.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що власником будівлі в центрі лондонського Сіті є китайська страхова група Ping An, яка в 2013 році купила будинок Lloyd’s за 260 млн фунтів. Ця угода стала першою великою інвестицією Ping An за межами Китаю.

На тлі чуток про можливе дострокове припинення оренди Лондонським Lloyd’s група архітекторів розглядає варіанти переоформлення офісної будівлі в готель або місце для проведення публічних заходів.

Раніше глава Lloyd’s заявив, що ринок залишається в офісній будівлі як мінімум до 2031 року. «Отже, основна увага приділяється 2031 році, який стане наступним проривом. Я сподіваюся, що ми дійсно досягнемо угоди з нашим орендодавцем у найближчі кілька тижнів, і що ми матимемо результат, який дозволить нам сказати», — сказав Карнегі-Браун

Нагадаємо, Лондонський Lloyd’s займає нинішній офіс із 1986 року, це сталося одразу після відкриття будівлі.

Коментарі