Швейцарська Swiss Re зарезервувала $283 млн у зв’язку з війною в Україні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
“Результати відображають зустрічний вітер”, – такий головний висновок, що міститься у квартальному звіті швейцарської страхової групи Swiss Re. У звітному періоді збитки Swiss Re за ризиком стихійного лиха склали $524 млн, перевищивши прогнозні оцінки.

Крім того, на фінансовий результат вплинули витрати у зв’язку з Covid-19 на суму $15 млн. Крім того, Swiss Re зарезервувала $283 млн у резервах, пов’язаних із війною в Україні.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Swiss Re, чисті премії та комісійні доходи Групи зросли на 4% до $106 млрд. Чистий прибуток Групи в секторі майнового та страхування ризику нещасного випадку склав у першому кварталі $85 млн.

«Перший квартал виявився складним. Вторгнення росії в Україну стало шоком і наші думки стосуються всіх. Хоча ситуація залишається вкрай невизначеною, ми вирішили зайняти запобіжний та обережний підхід до створення резервів для потенційних наслідків війни», – прокоментував головний виконавчий директор Swiss Re Крістіан Мументалер.

Коментарі