Скорочення парникових викидів під питанням, оскільки публічні компанії не мають чітких планів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Більше половини компаній зі списку Forbes 2000 досі не оголосили про стратегію зі скорочення викидів парникових газів і вихід із проектів викопного палива. Ті компанії, які зобов’язалися досягти мети нульових викидів, немає чітких планів задля досягнення цієї мети.

Такі дані наводяться у звіті Net Zero Tracker, аналітичної платформи, що об’єднує дані про кліматичні цілі та їх виконання глобальними ринковими гравцями.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту відомо, що більшість публічних компаній, що працюють у секторі викопного палива, часто не до кінця розуміють, яким шляхом буде реалізована їхня мета зі скорочення викидів.

У їхніх кліматичних планах немає проміжної мети на середньострокову перспективу. Щоб допомогти цим компаніям у реалізації кліматичних цілей, на думку авторів, слід залучати уряди та національних регуляторів, які б на законодавчому рівні могли встановити характер інформації, що розкривається з питань клімату.

Раніше Банк Англії оприлюднив результати першого кліматичного стрес-тестування учасників фінансового сектору Великої Британії.

Коментарі