Стартап Coalition вартістю $5 млрд провів успішний раунд фінансування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
InsurTech-стартап із Сан-Франциско Coalition в рамках раунду фінансування залучив $250 млн, тим самим забезпечуючи подальше зростання бізнесу та розширення страхових послуг у сфері кіберзахисту.
Згідно з прес-релізом Coalition, початкова оцінка компанії у $3,5 млрд була підвищена до $5 млрд. Серед учасників фінансування – Allianz X, Valor Equity Partners, Kinetic Partners та інші інвестори.

«Активний, заснований на технологіях підхід Coalition до кібербезпеки та кіберстрахування виявився надзвичайно ефективним, що також знайшло відображення у її визначних результатах у бізнесі, — прокоментував результат фінансування генеральний директор Allianz X. «Ми бачимо активний підхід як найбільш ефективне рішення для боротьби з кіберзагрозами бізнесу як зараз, так і в майбутньому», – додав він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що німецька страхова група Allianz та постачальник кіберстрахування та захисту Coalition (США) уклали партнерську угоду у сфері кіберстрахування. Угодою передбачено надання з боку Allianz Group довгострокових зобов’язань за програмами кіберстрахування у США та до кінця року Група очолить кіберпрограму Coalition у Великій Британії.

Коментарі