Страхова група Generali допомагає українцям у Польщі, Румунії, Словаччині та Італії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група Generali у рамках глобальної мережі Human Safety Net надає допомогу тимчасово переміщеним особам з України, які у пошуках безпеки знайшли притулок у громадах європейських країн.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Generali, через спеціально створений фонд ООН UNHOR італійська група, її співробітники, а також Human Safety Net надають допомогу українським сім’ям, надаючи захист, товари першої необхідності, продукти харчування, юридичну та психологічну допомогу. Польщі, Молдови, Румунії та України.

З початку діяльності учасники руху зібрали 1 млн євро, щоб облаштувати 14 центрів Blue Dots у Польщі, Румунії, Словаччині та Італії, які щодня охоплюють понад 11,5 тисячі людей.

Згідно з Generali, Blue Dots – це «безпечні місця, де соціальні працівники, психологи, юрисконсульти та культурні посередники дають надійні поради та пропонують такі послуги, як ідентифікація, допомога сім’ям та дітям, а також невідкладну психосоціальну підтримку та основні юридичні консультації».

Коментарі