Страхова компанія Travellers повідомила про рекордний прибуток за четвертий квартал

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія Travellers, одна з найбільших у США, повідомила про «рекордний чистий прибуток» у четвертому кварталі 2023 року в розмірі $1,626 млрд і основний прибуток у розмірі $1,633 млрд.

Розмір базового прибутку на акцію у розмірі $7,01 перевищує консенсус-оцінку $5,1. Збитки до сплати податків з ризику катастроф склали $125 млн, що також нижче за консенсус-прогноз.

Чисті виписані премії за квартал склали $9,994 млрд, що на 13% вище за аналогічний період минулого року. Чисті виписані премії за весь рік становили $40,2 млрд, що на 14% більше у річному вимірі.

«Основний дохід, прибуток на акцію та рентабельність капіталу були рекордно високими за квартал, що зумовлено як андеррайтингом, так і інвестиційними результатами», – прокоментував Алан Шнітцер, голова та головний виконавчий директор Travellers.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про скорочення на 98% квартального прибутку Travellers до $15 млн. Це сталося внаслідок високих збитків, які страховик зазнав через природний катастрофічний характер.

Коментарі