Страхова компанія з Бельгії Ageas збільшила свою частку в китайській Taiping Pension

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Бельгії Ageas та китайський страховий холдинг Taiping поглиблюють співпрацю у сфері пенсійних рішень шляхом укладання угоди щодо збільшення капіталу дочірньої компанії Taiping Pension на загальну суму 1 075 млн юанів (137 млн євро).

Після погодження з регуляторами та закриття угоди компанія Ageas володітиме 10% акціонерного капіталу Taiping Pension (TPP).

«Інвестиції в TPP дозволять Ageas скористатися значним потенціалом зростання китайського пенсійного ринку, отримуючи вигоду з попиту, що росте, на індивідуальні пенсійні продукти в Китаї. Це також допомагає Ageas зміцнити свою присутність на найбільшому ринку Азії, диверсифікувати свої бізнес-пропозиції і зміцнити своє давнє стратегічне партнерство з Taiping», – йдеться в прес-релізі Ageas.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Ageas робить ставку на приріст на ринку страхування життя в Китаї, де підтвердила свою участь у тендері зі збільшення капіталу Taiping Pension на 10% акцій, що може являти собою інвестиції у розмірі близько 140 млн євро.

Коментарі