Страхова палата Польщі (Polska Izba Ubezpieczeń) проводить збір коштів для українських медиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
З початку повномасштабного військового вторгнення Росії на територію України польські страховики запустили кампанію зі збору коштів для допомоги лікарням на території України.

Перша гуманітарна допомога з боку страховиків Польщі була закупівля партії медикаментів для українських медичних закладів. Згодом ця ініціатива розширилася та залучила інших учасників, які жертвують кошти для України.

Як повідомляє інтернет-ресурс УкрСтрахування, на офіційному веб-сайті Polska Izba Ubezpieczeń вказані номери рахунків для переказу грошових коштів як від приватних донорів, так і юридичних осіб. Збір коштів проводитиметься до 30 червня 2022 року.

«Ми просимо весь страховий ринок – страхові компанії, їхніх співробітників, страхових агентів – провадити виплати на спеціальний рахунок. На ці кошти ми зможемо безпосередньо допомогти постраждалим від російського вторгнення до України. До лікарень, з якими ми вже встановили контакт, надійдуть додаткові партії медикаментів», – йдеться у повідомленні Polska Izba Ubezpieczeń.

Коментарі