Страхове шахрайство у Великій Британії може досягти рекордних показників

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська компанія Allianz Commercial, що входить до складу Allianz Group, опублікувала звіт про випадки шахрайства у страхуванні.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на дані Allianz Commercial, у першому півріччі в компанії запобігли шахрайським схемам на загальну суму 36,8 млн фунтів стерлінгів. Цей результат на 23% перевищує показник аналогічного періоду минулого року та, ймовірно, за підсумками поточного року стане рекордним.

У межах видів страхування за кількістю випадків шахрайства лідирує майнове страхування. На його частку припадає майже 40,6% від усіх шахрайських претензій. На другому місці із 26,6% – страхування від нещасного випадку, на третьому місці з 2,8% – моторне страхування.

«Наші команди роблять велику роботу з виявлення нечесних вимог, і ми й надалі докладатимемо зусиль для того, щоб виплати надходили справжнім заявникам. У важкі часи нам потрібно допомогти клієнтам і заявникам, які дійсно потребують нашої підтримки», – прокоментував Джеймс Бердж, голова відділу боротьби з шахрайством Allianz Commercial.

Коментарі