Страхові компанії мають переосмислити свої партнерські відносини: PwC

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Глобальний розрив між фактичними та застрахованими збитками у 2020 році склав $1,4 трлн, і за прогнозами аналітиків PwC, збільшуватиметься темпи, що прискорюються, до $1,86 трлн до 2025 року. При цьому на Азіатсько-Тихоокеанський регіон припадає майже половина всіх незастрахованих ризиків, – йдеться у звіті.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, розрив у страховому захисті, що збільшується, — це лише один із факторів, які вплинуть на подальший розвиток страхової та перестрахувальної індустрії. Інші – це довіра з боку споживача страхових послуг, цифровізація продуктів та послуг, мінливість ринку та потреб клієнтів.

Поряд із перерахованими, на діяльність страховиків впливатиме ринкова конкуренція, кліматичні проблеми та процес конвергенції. «Страхові компанії мають переосмислити свої партнерські відносини та співпрацю, щоб вийти за рамки традиційних галузевих та конкурентних кордонів та брати участь в екосистемах, у яких страхування є лише частиною ланцюжка створення цінності для клієнтів», — йдеться у звіті.

Коментарі