Страхові виплати через руйнування мосту в Балтиморі будуть багатомільярдними, але керованими: Lloyd’s

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Виплати страхових збитків у зв’язку з катастрофою мосту в Балтиморі, штат Меріленд, потенційно стануть найбільшими за всю історію морського страхування.

Про це заявив генеральний директор Лондонського Lloyd’s Джон Ніл в інтерв’ю агентству Bloomberg. За його словами, зарано називати суму застрахованих втрат, але вже ясно, що «це будуть багатомільярдні втрати». Він також додав, що ці збитки будуть «керовані».

Прогнозуючи розподіл виплат серед страховиків, генеральний директор Lloyd’s сказав: «У цьому бере участь досить складна сукупність страховиків/…/Тут задіяно багато різних видів страхування/…/У нас є фінансові можливості для вирішення проблем, про які ми говоримо».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на коментар британського фінансового конгломерату Barclays Plc повідомляв, що передбачувані застраховані збитки, з якими зіткнуться компанії, що надали покриття, оцінюється в суму до $3 млрд.

Ця сума включає збитки, завдані мосту — $1,2 млрд та інші страхові зобов’язання на суму від $350 млн до $700 млн. При цьому найбільший обсяг претензій буде адресований страховикам страхового ринку Лондонський Lloyd’s.

Коментарі