Страхові претензії у зв’язку з аварією контейнеровозу Dali буде розподілено між страховиками Лондонського Lloyd’s

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Інцидент із руйнівними наслідками аварії контейнеровозу Dali коментують найбільші аналітичні служби та представники страхової галузі.

Так, згідно з коментарем британського фінансового конгломерату Barclays Plc, передбачувані застраховані збитки, з якими зіткнуться компанії, що надали покриття, оцінюється в суму до $3 млрд.

Ця сума включає збитки, завдані мосту – $1,2 млрд та інші страхові зобов’язання на суму від $350 млн до $700 млн. При цьому найбільший обсяг претензій буде адресований страховикам страхового ринку Лондонський Lloyd’s.

На думку аналітиків Barclays, будуть задіяні вимоги щодо протиправних дій зі смертельними наслідками, а також за перерви у роботі міської транспортної системи. “Хоч інцидент ще належить розслідувати, ми вважаємо, що він може стати серйозним страховим випадком, особливо на морському ринку”, – прокоментували в Barclays.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Bloomberg відомо, що страховий ризик буде розподілено між кількома компаніями, включаючи AXA XL, Hannover Re, Swiss Re, Munich Re та RenaissanceRe.

Коментарі