Страхові втрати через утримання в росії сотень літаків будуть «жахливими»: BOC Aviation

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Топ-менеджер великої лізингової компанії BOC Aviation назвав “жахливим” майбутні страхові претензії, пов’язані зі скасуванням лізингових контрактів з російськими авіакомпаніями.

За словами виконавчого директора BOC Aviation, утримання владою Росії на своїй території сотень лізингових авіалайнерів вже викликало стрімке зростання вартості страхових договорів продовження.
“Оскільки цього року за цими страховками будуть великі претензії у зв’язку з конфіскацією або крадіжкою, якщо літак не буде повернутий, це позначиться на витратах на страхування”, – сказав виконавчий директор BOC Aviation.

Він також додав: «Це одна з непередбачених обставин, яка вразить нас наприкінці цього року, і я чую жахливі цифри для деяких короткострокових продовжень, які мали відбутися наприкінці березня».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що понад 500 літаків, що належать закордонним орендодавцям, утримуються в Росії як відповідь на санкційний тиск через повномасштабне вторгнення та розв’язання військових дій на території України.

Коментарі