Страховий брокер Aon купує компанію моделювання ризиків катастроф з Мексики

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна брокерська та аналітична компанія Aon розширює свою присутність на ринку Латинської Америки з новим придбанням.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Aon уклала угоду щодо придбання мексиканської компанії моделювання ризиків катастроф ERN (Evaluación de Riesgos Naturales).
Вартість та інші деталі угоди не повідомляються, але відомо, що керівники компанії збережуть свої посади, а її засновники приєднаються до Aon як старші наукові консультанти.

«За останні 26 років ERN створила дуже поважний бренд та використала широкий спектр платформ моделювання, які допомагають клієнтам аналізувати багато ризиків. Приєднання до Aon може вивести нас на новий рівень із погляду охоплення та доставки», – прокоментував представник ERN.

Раніше повідомлялося, що страховий брокер Aon зумів завершити третій квартал з прибутком $408 млн. У компанії пояснюють скорочення операційних витрат угодою зі злиття з Willis Towers Watson (WTW), що не відбулася минулого року. Ефект від мега-угоди, що не відбулася, склав $1,3 млрд, що призвело до погіршення квартальних результатів Aon минулого року.

Коментарі